تالارهای گفتگوي انجمن حمایت از حیوانات

برگشت   تالارهای گفتگوي انجمن حمایت از حیوانات > تالارهاي عمومي > آيينه رسانه‌ها

جدیدترین مباحث انجمنها

آيينه رسانه‌ها درج مطالب سایر رسانه‌ها پیرامون محیط زیست و حیوانات

Register Now for FREE!
Username: Password: Confirm Password: E-Mail: Confirm E-Mail:
Agree to forum rules 

پاسخ

امکانات جستجوی این موضوع حالات نمایش
Old پنجشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۰۳:۴۱   #1
CERBERUS
عضو سایت

موقعیت: Tehran
تشکر شده 381 بار در 247 پست
CERBERUS ارسال پیام توسط ام اس ان به
Lightbulb باغدار اهل هلان بستان آباد از دو روباه حمایت می کند

همزیستی مسالمت آمیز حیوان و انسان:
باغدار اهل هلان بستان آباد از دو روباه حمایت می کند

سبزپرس – گروه محیط طبیعی: یک باغدار در آذربایجان شرقی، از دو قلاده روباه در باغ خود حمایت و حفاظت می کند.

به گزارش سبزپرس و به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی، یک باغدار جانباز به نام «اسلامی» در روستای هلان از توابع شهرستان بستان آباد اذربایجان شرقی، سال گذشته متوجه لانه گزینی یک جفت روباه در باغ 10 هکتاری خود شد.
این باغدار تلاش کرده تا روباه ها در باغ به راحتی زندگی و زادآوری کنند.
اسلامی معتقد است: روباه به عنوان بخشی از زنجیره اکوسیستم در این باغ عمل کرده و با شکار حیوانات جونده‏ی زیانکاری مثل موش ، خرگوش و ... از رسیدن آفت و صدمه به باغ جلوگیری می‏کند.
او ادامه می دهد: روباه ها پاداش رفتار سودمندانه‏ی خود را برای حفاظت باغ می گیرند و در ما در عوض از آنها و توله هایشان حمایت و حفاظت می کنیم.
او شکار و برخورد قهری با حیات وحش از جمله روباه را به دلیل کمبود اطلاعات و ناآگاهی مردم می داند و می گوید: فرهنگ سازی و آموزش مردم می‏تواند نقش بسزایی در افزایش ضریب حفاظتی حیات وحش داشته باشد .
روباه معمولی، یکی از سگ سانان ایران است. از مشخصات ظاهری روباه معمولی، بدن پوشیده از مو به رنگ سفید متمایل به زرد و خاکستری با دم بلند و پشمالو، پوزه باریک و گوش های بزرگ است.
روباه معمولی در بسیاری مناطق ایران، از ارتفاعات سردسیرآذربایجان تا مناطق گرمسیر جنوب کشور زندگی می کند. اما از نواحی خشک و جنگل های انبوه دوری می کند.
غذای روباه بسته به شرایط، از پستانداران کوچک مانند موش، خرگوش، پرندگان و جوجه‏های آنها، خزندگان، حشرات و سایر بی مهرگان است. دشمن طبیعی این حیوان نیز پلنگ و همچنین شکارچیان پوست هستند.
روباه معمولی از غذاهای گیاهی نیز به عنوان مکمل استفاده می‏کند و در فصل زادآوری از یک تا 13 توله به دنیا می آورد که به رنگ قهوه‏ای تیره با نوک دم سفید هستند.

------------------------------
مردم تو شهرای بزرگ زندگی میکنن و ادعای فهم و شعورشون میشه ولی هنوز نمیدونن با حیوونا چطور باید رفتا ر کرد، بعد این آقا تو جایی که خیلی از این شهریا ممکنه اسمشم نشنیده باشن، به این سطح شعور رسیده.
آفرین داره.

abdijusttmusic (جمعه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۹), Fereshteh-N (جمعه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۹), Fravartish (شنبه ۱ خرداد ۱۳۸۹), ناظر تالار (پنجشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۹)
Old جمعه ۳۱ ارديبهشت ۱۳۸۹, ۱۲:۱۳   #2
abdijusttmusic
عضو سایت

تشکر شده 136 بار در 59 پست
پیشفرض

واقعا" که آفرین داره.
abdijusttmusic آفلاین است   پاسخ با نقل قول
Old شنبه ۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۳۲   #3
Fravartish
عضو سایت

تشکر شده 14 بار در 10 پست
Fravartish ارسال پیام توسط یاهو به
پیشفرض

چه عالی كه بالاخره یك نفر هم معنی اكوسیستم را متوجه شد و فهمید هر حیوانی در جای خودش برای چرخه طبیعت مفید و سود بخشه.
احسنت بر این باغدار فهمیده.
Fravartish آفلاین است   پاسخ با نقل قول
Old شنبه ۱ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۰۳   #4
banilover
عضو سایت

موقعیت: tehran
تشکر شده 129 بار در 81 پست
پیشفرض

آخی خرگوشا!!!
banilover آفلاین است   پاسخ با نقل قول
Old شنبه ۱ خرداد ۱۳۸۹, ۲۰:۴۲   #5
CERBERUS
عضو سایت

پیشفرض

بانی لاور عزیز.
خرگوشا هم تو اگه تو طبیعت باشن مثل خیلی حیونا شکار بقیه حیوونا میشن.
اگه دلمون بخواد براشون بسوزه، یا باید همه حیوونا رو گیاهخوار کنیم، یا قبول کنیم که همه گوشتخوارا از گرسنگی بمیرن.

این آقا اگه بخواد روباها رو بیرون کنه، انقدر تعداد خرگوشا و موشا اونجا زیاد میشه که غذا برای خودشونم کم میاد. پس چه بهتر که بجای اینکه خودش بخواد این جونده ها رو بکشه، بذاره چرخه طبیعت نسبتا دست نخورده بمونه.

Old يکشنبه ۲ خرداد ۱۳۸۹, ۱۵:۴۲   #6
banilover
عضو سایت

پیشفرض

البته من نظری راجع به چرخه طبیعت ندارم. اینا و خیلی چیزای دیگه به نظر ما بستگی نداره فقط یاد خرگوشا افتادم بستگی داره اون آقا چه باغی داشته باشه چون خرگوشا درختها رو نمی خورن مثلا برای مزرعه هایی مثل سیب زمینی و هویج و كلم مضر هستند اونم اگه تعدادشون خیلی باشه. ولی یه سوالی از خود شما داشتم و اصلا ربطی به این موضوع نداره اینكه شما واقعا گیاه خوارید؟ و اگه این طور هست به گربه ها تون چی می دید؟ فقط سوال و كنجاویه ها قصدی ندارم
Old يکشنبه ۲ خرداد ۱۳۸۹, ۲۳:۰۲   #7
CERBERUS
عضو سایت

پیشفرض

نقل قول:
ارسالی توسط banilover مشاهده موضوع
... ولی یه سوالی از خود شما داشتم و اصلا ربطی به این موضوع نداره اینكه شما واقعا گیاه خوارید؟ و اگه این طور هست به گربه ها تون چی می دید؟ فقط سوال و كنجاویه ها قصدی ندارم

بله، من گیاهخوار (ovo-Vegetarian) هستم.
ببینید، من اگه گیاهخوارم، به خاطر اینه که میتونم صرفا با خوردن گیاه تمام احتیاجات بدنم رو تامین کنم و معتقدم که انسان یه موجود گیاهخوار یا بهتر بگم میوه خواره. پس نمیام به خاطر هوس یا عادت خودم جون حیوونایی که انقدر عاشقشونم رو بگیرم و باعث عذابشون بشم. (دارم سعی میکنم تخم مرغ هم از غذام کنار بذارم.)

ولی نمیتونم از گربه هام توقع داشته باشم که گوشت نخورن. با این حال بخش نسبتا بزرگی از رژیم غذایی تمام گربه های من غذاهای غیر گوشتی مثل سیب زمینی، هویج، سویا، قارچ و چیزای دیگست.

من سه تا سمندرم دارم که بهشون کرم خاکی زنده و گاها لارو پشه میدم، چون اولا نمیتونم ازشون توقع داشته باشم که مثلا کاهو بخورن، ثانیا من از اینا نگهداری میکنم، چون میدونم متاسفانه اکثر کسای که سمندر میخرن و یا حتی میفروشن، نمیدونن باید چجوری نگهشون دارن و قصدم از این کار اینه که حداقل چند تاشونو نجات بدم و همچنین میخوام زندگی در اسارتشون تا جای ممکن شبیه زندگیشون در طبیعت باشه.

هرچیزی باید بنا به طبیعت وجودیش زندگی کنه و گوشتخواری تو طبیعت انسان نیست.(ولی تو طبیعت گربه و سمندر هست)
امیدوارم جوابتونو گرفته باشید.

Old دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۱:۳۶   #8
banilover
عضو سایت

پیشفرض

خوب اولا كه تخم مرغ رو كنار نگذارین ببنید با یه تخم مرغی كه شما نمی خورید هیچ كمكی به مرغهای دنیا نمی شه. بریدن سر گاو ها با چاقو های معمولی تو خیابون و گوسفندهای بی زبون ظلم تره تا نخوردن تخم مرغ.
اما بزاید گربه ها تون حداقل گوشت بخورن چون با گوشت نخوردن اونها هم به زندگی مرغهای بی نوا كمك نمی شه.
من خودم هم با گوشت خواری مشكل دارم اما هنوز نتونستم گیاه خوار بشم. اصلا اصل خلقت اشتباست به نظر من همش ظلمه ...... و الی آخر
Old دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۳:۰۵   #9
CERBERUS
عضو سایت

پیشفرض

اگه بخوام به تخم مرغ اینجوری نگاه کنم، باید بگم پس با این یه ذره گوشتیم که من نمیخورم کمکی به گوسفندا و گاوا نمیشه. با نجات یه گربه از خیابون، اوضاع بقیه بهتر نمیشه، با صرف جویی من یه نفر دردی از کم آبی دوا نمیشه و...
همین یه نفر یه یه نفره که جمع میشه و میشه یه جمعیت و انجمن و...

شما نگاه کن، انقدر تو خیابونا خرگوش میفروشن، و با آزاد کردن یا نگهداری از چندتا خرگوش، دردی از بقیه که تعدادشون خیلی خیلی زیاده دوا نمیشه، ولی اگه همه این کار رو بکنن، میدونی چقدر خرگوش سر و سامون میگیرن؟(صرف نظر از بحث حریص شدن فروشنده ها.)

بچه هامم گوشت میخورن. به اندازه این که دوست دارن میخورن ولی مکملای غیر گوشتی هم زیاد میخورن و خیلی دوست دارن.

برای گیاهخواری هم شما شروع کن، انقدر احساس خوبی بهت میده که دیگه نمیتونی ولش کنی. میتونی از کم کردن گوشت تو رژیم غذاییت شروع کنی.

Old دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۹, ۱۴:۱۱   #10
banilover
عضو سایت

پیشفرض

سربروس جان ما نفهمیدیم شما كه در رابطه با روباه و اكوسیستم از ازدیاد خرگوش ها نگران بودین سر و سامان گرفتن خرگوشا رو نمی فهمم یعنی چی. ولی تخم مرغ بخور در ضمن منظورتون از " با نجات یك گربه از خیابان" چیه ؟ كنایه است؟ خوبه من خودم چند تا پیشنهاد دادم برای اینكه یه كارایی برای فرهنگ سازی و كمك به حیوونا و غیره بكنیم. كسی استقبال نكرد من هم بیش از نجات فقط یك گربه از خیابان كار بیشتری ازم بر نمی یاد

آخرین ویرایش توسط banilover در تاریخ دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۸۹ انجام شده است
پاسخ

کلیدواژه
می, هلان, کند, آباد, اهل, از, باغدار, بستان, حمایت, دو, روباه

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات جستجوی این موضوع
جستجوی این موضوع:

جستجوی پیشرفته
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال